Δήλωση συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση επαναληπτικής περιόδου Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 94102/Ζ1/29.07.2021 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , η επαναληπτική εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 διεξάγεται εξ αποστάσεως ή δια ζώσης, ανάλογα με σχετική απόφαση του οικείου Τμήματος.
Η εξέταση των μαθημάτων των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως αξιολόγησης προϋποθέτει την εξασφάλιση του αδιάβλητου και την αξιοπιστία διενέργειας της εξέτασης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής των φοιτητών στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων είναι στη διεύθυνση : https://gdpr-form.uop.gr

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Τετάρτη 18-08-2021 έως και Τρίτη 24-08-2021.

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

Ειδικότερα:

1.Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetasi

2. Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων επαναληπτικής περιόδου Σεπτεμβρίου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα: https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi

Προτείνεται, οι γραμματείες από τις 16.08.2021 όπως αναρτήσουν στις ιστοσελίδες των Τμημάτων τη σχετική ανακοίνωση και ενημερώσουν τους φοιτητές με την αποστολή μηνύματος email από το λογαριασμό της Γραμματείας σε @gop.uop.gr.